Autodijelovi i servis za japanska i korejska vozila Auto Pegas d.o.o. specijalizirana je trgovina za auto dijelove japanskih, korejskih i europskih vozila, osnovana 2004. godine. Cijene naših autodijelova su konkurentne i pristupačne (u rangu cijena dijelova za europska vozila), a ponuda robe na skladištu premašila je 50 000 artikala.

Prisutni smo na dvije lokacije – Sesvete, Sesvetska cesta 20 (trgovina autodijelova i servis) i Rudeš, Zagrebačka 164a (trgovina autodijelova).

loading

U ponudi su originalni i zamjenski autodijelovi i potrošni materijal japanskih proizvođača vrhunske kvalitete. Daewoo, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Kia, Honda, Toyota, Hyundai, Daihatsu, Chevrolet, Lexus, Subaru, Proton, Suzuki, Isuzu

Iako smo specijalizirani za japanska i korejska vozila, u ponudi imamo i veliki izbor dijelova za europska vozila.

Vrhunska kvaliteta ponude omogućuje nam davanje garancije na sve dijelove, a na neke i do dvije godine. U kratkom roku rješavamo i posebne upite.

Pogledajte gdje smo, postavite upit online ili nas jednostavno nazovite i uvjerite se da Pegas Japanparts ima sve za Vaše vozilo.

Besplatna dostava za Zagreb – tri puta dnevno, u 09:00, 11:00 i 14:00 sati.  Za kupce izvan Zagreba, roba se dostavlja u roku od 24 sata (usluga HP-a od vrata do vrata).